Audio

AUDIO. IAŞUL ÎN AFACERI – Marian Berdan: „Dacă azi schimbăm legile Justiţiei, mâine facem naţionalizarea?“

Invitatul ediţiei de luni, 13 februarie, a emisiunii IAŞUL ÎN AFACERI, de la 16.35 a fost omul de afaceri Marian Berdan, preşedintele grupului de firme ELECTRA. Cum se vede criza politică majoră din interiorul mediului de afaceri?

ASCULTAŢI EMISIUNEA:


„Ceea ce se întâmplă acum în România cu Guvernul poate să influenţeze foarte mult mediul de afaceri. Cine investeşte într-o ţară în care Guvernul dă voie peste noapte la furat? Dacă se hotărăşte să facă peste noapte o naţionalizare? Mediul de afaceri are nevoie de reguli clare care să fie stabilite o dată şi valabile pe o perioadă de minim 5-10 ani. Nu se poate ca atunci când vine un partid nou la guvernare să ia din nou toate legile şi să le schimbe după dorinţa acelui partid. În afaceri avem nevoie de stabilitate în legislaţia economică. Apoi, e vorba despre încrederea pe care ţara o transmite investitorilor sau clienţilor firmei din România.“

marian-berdan-iasul

Post-ul AUDIO. IAŞUL ÎN AFACERI – Marian Berdan: „Dacă azi schimbăm legile Justiţiei, mâine facem naţionalizarea?“ apare prima dată în Radio Hit.

Powered by WPeMatico