Eveniment business Focus

Conferință RePatriot de Ziua Unirii, la Focșani

Conferință repatriot la focșani1

Românii din străinătate sunt încurajați de către un grup de antreprenori din România, care și-au dezvoltat afaceri de succes, să revină în țară pentru a fi sprijiniți să își pună pe picioare propriile business-uri. Inițiatorii proiectului RePatriot continuă să atragă atenția prin evenimente create pentru românii din Diaspora. Anul acesta, reprezentanții RePatriot vor organiza mai multe evenimente importante, atât în România, cât și în străinătate, tocmai pentru a veni mai aproape de cetățenii români. 

Mâine, pe 24 ianuarie, RePatriot și Romanian Business Leaders – RBL organizează la Focșani conferința “Vrancea Inima României – Unirea românilor în jurul principiilor și inițiativei antreprenoriale”, în cadrul căreia va avea loc un concurs de eseuri și prezentări, pentru care peste 100 de elevi și studenți au trimis deja lucrările către organizatori.

“Apreciem în mod deosebit contribuții pe teme precum De ce iubim România, Diaspora, Antreprenoriatul, Educația, Basarabia, Buna Guvernare și faptul că principiile sănătoase sunt baza unității și a unei construcții solide. Toți participanții vor primi cărți de antreprenoriat și dezvoltare personală, un pachet gratuit e-learning de educație antreprenorială al Fundației Naționale a Tinerilor Manageri”, susțin organizatorii. Primii clasați în urma concursului vor primi premii speciale: un intership la una dintre cele mai mari firme de publicitate – GMP Group oferit de Felix Tătaru, un sejur la Green Village, Sf Gheorghe oferit Dragoș Anastasiu și alte premii speciale.

Evenimentul va avea loc la Colegiul Național „Unirea” Focșani, începând cu ora 11:00, unde se vor reuni membri ai Romanian Business Leaders – RBL, antreprenori și personalități din alte domenii, elevi, parteneri și invitați care susțin proiectul RePatriot. De asemenea, prezenți vor fi și Felix PătrășcanuCo-fondator FAN Courier, Felix TătaruFondator GMP Group, Liviu BostanConsilier Județean, Lucian NeacșuSenator Wine, Mirabela MironInițiator RestartHome, Gabriel AftenieFondator Babylon Consult, Nicuța EnacheFondator Osteria Caio Niki și Marius BostanCo-Fondator FNTM și inițiatorul proiectului RePatriot.