Eveniment business Noutati

Conferință specială RePatriot la Focșani, de Ziua Unirii

repatriot

Ziua Unirii, 24 ianuarie, va fi marcată de RePatriot printr-o acțiune la Foșcani, în inima României. Inițiatorul proiectului RePatriot, Marius Bostan, împreună cu specialiști din domeniul antreprenoriatului își doresc să unească românii prin implicare cât mai multă în acest domeniu, pentru a construi o Românie mai bună pentru noi și pentru copiii noștri.

Evenimentul va consta în  lucrări și subiecte de discuție împreună cu elevi și studenți despre antreprenoriat, Diaspora, educație, Basarabia, despre ce înseamnă o  bună guvernare sau despre faptul că principiile sănătoase sunt baza unității și a unei construcții solide. De asemenea, tinerii vor avea ocazia să afle mai multe despre domeniul antreprenorial și să se dezvolte personal ascultând povești de succes și interacționând cu acei antreprenori care au reușit să-și vadă ideile puse în aplicare.

Evenimentul va avea loc pe 24 ianuarie, începând cu ora 11.00, la Colegiul Național „Unirea” Focșani, unde se vor reuni membri ai Romanian Business Leaders – RBL, antreprenori și personalități din alte domenii, elevi, parteneri și invitați care susțin proiectul RePatriot.

Elevii și studenții români de pretutindeni care doresc să participe trebuie să trimită lucrările până pe data de 22 Ianuarie la ora 10.00 la adresa office@repatriot.ro.