Dosar Promo

EVENIMENT: Acţiuni pentru un consum sustenabil de energie

Slider-campanie-Iasi7ap

Marţi, 25 aprilie, de la ora 9, în sala de conferinţe Rossini, Congress Hall, în Iaşi, energynomics.ro organizează, în cadrul proiectului Start2Act, finanţat prin Programul de cercetare al Uniunii Europene ORIZONT 2020, primul său eveniment dedicat Eficienţei Energetice: „Acţiuni pentru un consum sustenabil de energie”.

Evenimentul îşi propune să crească nivelul de conștientizare și de înţelegere asupra a ceea ce este și a modului în care se poate îmbunătăţi eficiența energetică. Pentru aceasta, ne propunem să informăm companiile interesate și consumatorii finali, inclusiv autorităţi publice locale, cu privire la beneficiile reale şi tangibile ale reducerii consumului de energie.

Sponsorul principal al conferinţei este ENGIE România, companie care, împreună cu filialele sale, deserveşte aproximativ 1,6 milioane de clienţi, operează o reţea de 19.000 de kilometri în 19 judeţe din sudul României şi Bucureşti. ENGIE România furnizează gaze naturale şi energie electrică, iar prin subsidiarele sale distribuie gaze naturale, asigură servicii energetice pentru toate categoriile de clienţi şi produce energie electrică. ENGIE România este parte a unuia dintre cele mai mari grupuri energetice din lume şi îşi desfăşoară activitatea în scopul satisfacerii celor mai exigente cerinţe ale clienţilor şi transformării relaţiei contractuale într-un parteneriat pe termen lung. Ambiţia ENGIE este de a fi lider al tranziţiei energetice, o tendinţă globală caracterizată prin dezvoltarea energiilor nepoluante, reducerea consumului energetic prin implementarea unor măsuri de eficienţă energetică şi digitalizarea informaţiei. Mai multe informaţii pe www.engie.com.

Pentru a participa puteţi scrie pe office @ energynomics.ro sau sună la 021 230 20 22!

ANRE-logo-80x80

Eveniment recomandat de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.

VORBITORI: Nicolae Dordea, Manager Vânzări Clienți Business Nord ENGIE România, Marius Cătălin Lepinzean, Business Development Manager Phoenix Contact, Nicoleta Ion, Enero, Cristian Sîrbu, Director Regional Eximbank.

TEME

Vor fi invitaţi peste 100 de experți din sectorul energetic, factori de decizie din autoritățile publice din România și companii – de la start-up-uri și IMM-uri, la cele mai mari întreprinderi, interesate de subiecte precum: legislația și reglementările privind eficiența energetică, finanțarea pentru proiecte de eficiența energetică și sprijin pentru autoritățile publice și IMM-uri.

Participaţi la „Acţiuni pentru un consum sustenabil de energie” pentru un dialog deschis privind:

  • Servicii energetice: Prevederile legale şi soluţii pentru stimularea pieței serviciilor energetice, echilibrare şi flexibilitate energetică
  • Informarea consumatorilor – aspect vital în promovarea eficienței energetice
  • Centrale termice și încălzire: evaluarea potențialului de creştere a eficienţei în cogenerare și încălzire centralizată
  • Obligații, audituri și monitorizare: opțiuni de implementare și probleme privind monitorizarea
  • Planuri de acțiune naționale pentru eficiență energetică – mobilitatea electrică, iniţiative locale

Participare

Accesul la conferinţă este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de energynomics.ro. Ne poți scrie la office @ energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

În intervalul aprilie-iunie 2017 am programat trei conferinţe cu scopul de a sublinia necesitatea și beneficiile implementării auditurilor energetice, cu exemple de acțiuni și tehnologii pentru creșterea eficienței energetice.

Conferinţele programate în cadrul campaniei de comunicare “Eficienţă energetică pentru rezultate care contează”

  • Soluții pentru reducerea consumului de energie (18 mai, Cluj-Napoca)
  • Abordări inovatoare și noi tendințe în domeniul eficienţei energetice (22 iunie, Timişoara)

Conferinţa este organizată de energynomics.ro cu sprijinul partenerilor noştri: BMW APAN Motors Iaşi, Eximbank, Phoenix Contact, Servelect.