Eveniment business Focus Noutati

În anul centenarului, dezbatem 100 de idei pentru România

Vizual invitatie 8 februarie 2018

În anul centenarului, revista NewMoney și Romanian Business Leaders pun cap la cap 100 de idei și soluții ale comunității de afaceri din România pentru dezvoltarea regiunilor țării în următorul secol. În data de 8 februarie, la Iași va avea loc o serie de dezbateri cu mai multe teme principale. Cei prezenți vor putea discuta despre care sunt modelele de dezvoltare ale României în următorii 100 de ani, având în vedere ceea ce s-a făcut în ultimii 100 de ani de la Marea Unire.

Speakerii vor identifica și discuta cu participanții principalele metode pentru reducerea decalajelor dintre regiuni. Va fi prezentată o scurtă radiografie a Iașului și a întregii regiuni de Nord-Est. Împreună cu antreprenorii care vor lua parte la eveniment se vor analiza principalele probleme ale mediului de afaceri pentru anul 2018 și se vor identifica posibile proiecte regionale care ar putea reduce din decalajele dintre regiuni discutate deja.

Prezenți la eveniment vor fi cunoscuți antreprenori și executivi:  Dragoș Roșca, CEO Delta Asset Invest, președinte Romanian Business Leaders, Dragoș Neacșu, CEO Erste Asset Management, membru de board Romanian Business Leaders, Florin Cucu, director general Sofiaman, Mirabela Miron, manager Avisso, membru Romanian Business Leaders.

După intervențiile specialiștilor, fiecare dintre cei prezenți va lua cuvântul să spună care este întrebarea cu adevărat importantă în 2018. Este acea întrebare care revine în permanență, care îi preocupă intens și se referă ce îi îngrijorează în legătură cu acest an.

Evenimentul va avea loc în data de 8 februarie, începând cu ora 10:00, la Ramada City Center, Sala Napoli. Discuțiile vor dura aproximativ 2-3 ore și vor continua pe parcursul prânzului.