Eveniment business Numarul 21

Invitaţie în Cercul Donatorilor Salvaţi Copiii Iaşi

imagine eveniment CD A01_afis

Un simplu gest și drumul lor va fi mai vesel!

Salvați Copiii Iași vă invită la prima ediție a Cercului de Donatori, un eveniment plin de energie care-și propune să aducă împreună oameni optimiști și puși pe fapte bune. Cu inimă deschisă și gânduri bune, evenimentul va avea loc joi, 25 Mai 2017, începând cu ora 18:00, în Sala Dublei Alegeri a Muzeului Unirii Iași.

Veți avea ocazia să cunoașteți și să ascultați trei inițiatori de proiecte frumoase dedicate copiilor din comunitatea ieșeană, care vor poveşti cu pasiune și dăruire despre binele pe care și-au propus să-l înfăptuiască cu ajutorul celor prezenți în sală.

De asemenea, seara de joi va fi despre prieteni vechi și prieteni noi cu suflet mare aflați în căutarea unei cauze nobile care merită o susținere caldă și sinceră. Va fi despre a asculta, a întreba, a decide și a susține proiectul sau proiectele care conving că merită să ia forma realității. Donația nu este obligatorie. Pentru acelea care v-au câștigat încrederea, donația minimă recomandată este de 50 ron/proiect susținut.

Participarea se face doar pe bază de invitație, iar pentru bună desfășurare a evenimentului va trebui să dați de veste organizatorilor până pe data de 24.05.2017. Puteți invita, desigur, și alți oameni activi și generoși din jurul vostru, cu care vă place să împărțiți momentele frumoase.

Mai multe detalii despre eveniment și despre proiectele propuse, găsiţi aici: http://salvaticopiii-iasi.ro/cercul-donatorilor-salvati-copiii-iasi/