Focus Noutati

Orașul Iași – Emerging City of the Year. Premiul a fost acordat la CEE Outsourcing Awards, în Varșovia

iasi-it

Juriul Galei CEE Shared Services and Outsourcing Awards a desemnat orașul Iaşi ca fiind câştigătorul categoriei Emerging City of the Year. În timpul ceremonoiei de la Varșovia, premiul i-a fost înmânat primarului Mihai Chirica. Orașul Iași a fost reprezentat la evenimentul aflat la a VI-a ediție și de compania Conduent, unul dintre cei mai mari angajatori din Iași și proiectul Fab Lab, cel mai mare spațiu de co-working din zonă, cu nominalizare la secțiunea de “Cea mai bună colaborare între mediul de business și cel universitar”.

premiu varsovia

Gala CEE Shared Services and Outsourcing Awards a avut loc în zilele de 31 ianuarie – 1 februarie, iar oraşul Iaşi a concurat cu Debrecen (Ungaria), Kaunas (Lituania), Košice (Slovacia), Ostrava (Cehia) şi Plovdiv (Bulgaria) pentru premiul de Emerging City of the Year. Evenimentul din Varșovia a reunit profesioniști din domeniul tehnologiei informației, dar și reprezentanți ai unor firme care au testat ofertele din regiune.

Peste 300 de lideri de opinie din domeniu au fost prezenţi la a VI-a ediţie a Galei de premiere Central and Eastern European Shared Services and Outsourcing Awards din acest an, cu mai mult de 50 de firme interesate în stabilirea sau dezvoltarea afacerilor în industria serviciilor în Europa Centrală.

(Sursa foto: Facebook)