Focus Noutati Profil Promo

Platforma 1C – servicii de specialitate pentru compania ta!

cc1cc

Companiile care doresc să scape de o grijă în plus, au posibilitatea de a lăsa cea mai meticuloasă muncă pe mâna specialiștilor, dar și a inteligenței intelectuale. Indiferent că vorbim despre servicii de contabilitate, retail, business management sau alte domenii, folosirea unui soft performant pentru fiecare în parte facilitează munca angajaților.

Pentru a veni în sprijinul firmelor, platforma 1C a fost lansată în urmă cu șase ani ca fiind un intermediar între firmă și obiectul de activitate. Pentru luarea celei mai bune decizii atunci când vine vorba despre spectrul complet de soluţii a platformei 1C este necesar ajutorul specialiștilor. Abordarea greșită în alegerea unei aplicații de business poate duce la irosirea timpului și a resurselor financiare. Reprezentanții și specialiștii platformei 1C oferă consultanță gratuită pe toate domeniile tuturor celor care vor să evite aceste probleme și își doresc ca activitatea companiei să nu aibă disfuncționalități.

logo 1CCompania 1C România este reprezentantul 1C Company, un puternic dezvoltator și distribuitor al soluțiilor aplicative de tip ERP – produse software de management și contabilitate dezvoltate pe platforma 1C:Enterprise 8. În România, compania a fost înființată anul 2012 în București, având ca principal obiectiv distribuirea, dezvoltarea și implementarea aplicațiilor 1C atât în companiile mici și mijlocii, cât și în companiile mari.

Compania respectă standardele de calitate, aplică cu succes cele mai bune practici de proiectare în management și menține abordarea procesuală în organizarea tuturor activităților economice, acestea fiind pietrele de temelie ale principiilor de lucru. Actualizarea aplicațiilor conform evoluției normelor legislative în vigoare reprezintă încă una dintre prioritățile companiei.

Printre principalele activități ale specialiștilor se numără îmbunătăţirea continuă a metodelor de lucru, aplicarea tehnologiilor avansate, selecţia şi instruirea personalului, dorinţa de a fi la vârful progresului tehnologic care permite să implementeze clienţilor cele mai bune sisteme integrate. Platforma 1C oferă o gamă largă de soluţii integrate bazate pe capacităţile produselor software și o abordare individuală şi complexă a soluționării problemelor clientului care a dus la extinderea numărului de client (peste 400) într-un timp foarte scurt. Printre clienții 1C din România se numără Koton Textile Retail SRL, WORLD OF HAND TOOLS SRL, Qiwi Romania SRL, ANDYS PIZZA SRL, Viorica Cosmetics SRL, GAZPROMNEFT MARINE BUNKER BALKAN S.A., FRANKSTAHL ROMANIA SRL, Techno Fluid Solutions SRL, MIKRO KAPITAL IFN S.A., Glulam SRL, ULMACONT FINANCE S.R.L., Comppil SA, TOPEX TOOLS ROMANIA SRL, Nobel Oil SRL, Integral collection SRL.

Cei interesați de contabilitate sau alte servicii necesare pentru ca activitatea companiei să fie cât mai productivă, puteți apela la specialiștii platformei 1C, pe site-ul www.1c.ro în orice moment.