Eveniment business Focus Noutati

Prima revistă de Networking din România se lansează la Iași, la Bespoke Business Networking

bespoke business

Joi, 8 februarie, Bespoke Events vă invită în Iași, la Hotel Internațional, pentru a lua parte la un important eveniment de business și networking, Bespoke Business Networking, eveniment adresat tuturor celor interesați de atragerea mai multor clienți sau parteneri de afaceri, celor care doresc să dezvolte noi idei sau oportunități de afaceri.

Cu ocazia Bespoke Business Networking, va fi lansată și revista The Networking Magazine, gândită și dedicată pasionaților de networking și la care vor avea acces exclusiv participanții din cadrul evenimentului. Revista va avea o structură deosebită, fiind un mod elegant de a păstra datele de contact ale participanților. Conceptul revistei este unul revoluționar, propunându-și să schimbe modul în care s-au desfășurat evenimentele de business până în acest moment.

Evenimentul aduce participanții mai aproape de o experiență completă, de mai bine de 4 ore de training și networking intens, captivant și interactiv, împreună cu 4 speakeri, cu o experiență dovedită foarte vastă și de succes. Speakerii vin domenii precum HR, Marketing, Sales, Neuromarketing și vor împărăși experiența și cunoștințele lor participanților.

 

revista

Ciprian Susanu are experiență în toate domeniile marketingului online, de la dezvoltare web până la SEO, PPC și project management pentru proiecte online, de toate dimensiunile. În acest timp, a asistat la evoluția mediului online românesc din faza de pionierat până la industria de astăzi. Tocmai perspectivele diferite și activitatea din acești ani îl fac un excelent observator al mediului online și un foarte bun strateg de digital marketing.

Florin Glință este un profesionist cu o experiență de peste 15 ani ca psiholog organizațional, preocupat mereu să găsească partea pozitivă a oamenilor și să o exploateze. Fie că a fost din poziția de consultant pentru recrutare sau ca parte a unor echipe de HR (cea mai recentă și de referință experiență de-ale sale fiind echipa de HR a Telekom România), Florin a livrat programe de dezvoltare în arii precum managementul stresului, dezvoltarea echipelor, coaching, fiind acreditat de ANC (CNFPA) ca trainer/formator. Absolvent al masterului de Comunicare Managerială și Resurse Umane din cadrul SNSPA, Florin a realizat și publicat cercetări empirice în domeniul organizațional pe teme ca stiluri de leadership, stres occupational și burnout etc.

Pablo Ferreiros Bennett are o experiență de peste 15 ani în marketing, vânzări si strategie. A deținut poziții cheie la mai multe companii multinaționale și a oferit training pentru echipe și companii de top din peste 30 de țări din întreaga lume. Expert în deschiderea de noi piețe, Pablo a colaborat cu echipe din întreaga lume pentru a crește vânzările, a dezvolta strategii internaționale pentru consolidarea brandurilor și pentru adaptarea la transformarea digitală din această eră nouă. Doctor în Marketing, a absolvit un MBA International la Helsinki School of Economics, un MBA la Fundesem Business School, deține un certificat “Leaders of learning” de la Harvard, a fost speaker la TEDx și este autorul cărții “Business-ul în noua eră digitală”.

Cătălin Stancu are o experiență de peste 15 ani în activitatea comercială, dezvoltată în poziții de senior și top management, în companii românești și multinaționale. Este consultant autorizat PERSOLOG și trainer certificat Points of You. A absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale (ASE- 1998), iar în 2017 a absolvit EMBA la Asebuss- Kennesaw State University Atlanta.

Pe larg, agenda Bespoke Business Networking este următoarea:
17:30 – 18:00 Recepția participanților
18:00 – 18:15 Deschidere eveniment
18:15 – 18:50 Florin Glință – “Cum să generăm engagement acționând pârghia motivației”
18:50 – 19:25 Cătălin Stancu – “Principii fundamentale de negociere și influențare”
19:25 – 19:45 Switch Business Networking
19:45 – 20:20 Ciprian Susanu- “Cum să fii în trend cu strategia de marketing online în 2018”
20:20 – 20:50 Pablo Fereiros Bennett – “NeuroMarketing or how to sell to the brain”
20:50 – 21:00 Q&A
21:00 – 21:10 Tombolă și premiere
21:10 – 22:00 Networking Interactiv și Cină

Dress Code: Business Cocktail
Investiția ta: 150 RON și 4 ore din timpul tău.
Înscriere aici: https://goo.gl/hvvRjt

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/BespokeEventsExperientialMarketing/