Eveniment business Focus Uncategorized

România, promovată de ambasadorii RePatriot la Nisa și Anvers

repatriot bunnnn

RePatriot, proiect al Fundației Romanian Business Leaders, inițiat de Marius Bostan, este o platformă de inspirație, consiliere și informație, care își propune să faciliteze accesul românilor din străinătate la oportunitățile  din țară. Pentru a veni cât mai aproape de românii plecați în străinătate, dar și de antreprenorii străini, ambasadorii RePatriot organizează mai multe evenimente prin care vor prezenta activitatea proiectului în ideea de a crește numărul de investitori și a susține creșterea economică a României.

Primul eveniment va fi vineri, 26 ianuarie, începând cu ora 18.00, când va avea loc conferința “Cafeneaua Antreprenorilor”, la Centrul de Afaceri Aeroport Nice Cote d’Azur, terminal 1, din Nisa. Evenimentul este organizat de Ambasadorul RePatriot la Nisa, Annemarie Hoarau și are ca scop inspirarea antreprenorilor francezi și români de a investi și a susține creșterea economică a României, iar Hilde Brandl – fondator Unith2B și Lucian Neacșu – fondator Senator Wine, membri ai echipei RePatriot vor prezenta situația și oportunitățile de afaceri din țară. Înscrierile se fac la contact@est-evasion.com.

Echipa RePatriot consideră că românii din Diaspora cu activități în mediul de business reprezintă un catalizator pentru atragerea de investiții românești și străine noi, iar evenimentele organizate în străinătate sunt un foarte eficient canal de comunicare în care pot fi prezentate oportunitățile de investiții din România. Cei trei piloni ai economiei din Nisa, turismul, tehnologia și construcțiile, reprezintă domenii cheie în care antreprenorii francezi și români pot identifica, de asemenea, oportunități pe piața românească, iar RePatriot este un proiect care conectează investitorii din Diaspora cu opțiunile de afaceri din Țară.

Un alt eveniment organizat peste hotare va fi în Belgia, la Anvers, Lange Gasthuisstraat 45, 2000, duminică pe 28 ianuarie la ora 15.00. Dorin Fleșeriu – Ambasador RePatriot și Președinte RomBel împreună cu Marius Bostan vor avea intervenții în cadrul conferinței – Oportunitate de finanțare pentru afacerea ta Acasă!– și vor discuta cu românii din Belgia despre mediul de afaceri din țară. Sunt așteptați la conferință toți care vor să înceapă o afacere Acasă și doresc să afle cum pot beneficia de programul Diaspora Start-up și de alte oportunități existente.