Eveniment business Noutati

Societățile din România, față în față cu firme din comunități de afaceri externe

event afaceri networking comunitati business firme companii societati

Întâlnire-eveniment între reprezentanții societăților din România cu firme din alte comunități de afaceri. Firmele membre ale AHK (Camera de Comert si Industrie Romano-Germana), AMCHAM (American Chamber of Commerce in Romania), ASEMER (Asociatia Firmelor Spaniole din Romania), BRCC (British Roumanian Chamber of Commerce), sau Danish Romanian Business Association îi așteaptă, la București, pe 12 decembrie, de la ora 17.30, pe toți cei interesați să-și prezinte afacerea și principalele obiective.

La evenimentul Speed Business Meeting, organizat de Camera Franceză de Comerț și Industrie în România (CCIFER) , participanții pot identifica și noi metode de a dezvolta idei sau relații de afaceri, care sunt discutate cu reprezentanții companiilor mai dezvoltate și din mai  multe domenii.

Pentru ca evenimentul să fie  cât mai precis și fără a apărea disfuncționalități în desfășurarea întâlnirii, evenimentul este coordonat îndeaproape de organizatori. La înregistrare, toți participanții vor extrage câte un bilet cu un număr ce indică poziția inițială. Cei care extrag un bilet care conține un număr + cuvântul “fix” rămân la aceeași masă pe întreaga durată a întâlnirii. Cei care obțin un bilet cu un număr + cuvântul “mobil” se deplasează de la o masă la cealaltă pe parcursul sesiunii. O întâlnire durează 10 minute, timp în care interlocutorii vor face schimb constructiv de informații utile și idei de dezvoltare a afacerii.

Evenimentul va avea loc la Hotel Marshal Garden, sala Panoramic, din București, și pot participa cel mult doi reprezentanți de la o singură societate. Pentru a lua parte la eveniment, societățile din Camerele de Comerț partenere trebuie să achite 25 de euro+TVA pentru fiecare reprezentant, în timp ce pentru celelalte societăți taxa este de 40 de euro+TVA.