Focus Noutati Promo

TAROM desființează încă două destinații directe de la Iași, după zborurile către Munchen care au încetat din februarie

cursa tarom

Compania Națională de Transporturi Aeriene TAROM suspendă în sezonul de vară zborurile cu plecare din Iași către Torino, Madrid și Munchen, dar și Suceava – Torino. Singurele rute internaționale pe care TAROM le va mai opera de la Iași rămân cele către Tel Aviv și Luton.

Ruta Iași – Madrid a fost inaugurată de TAROM în luna Iunie a anului 2016 și va fi suspendată din 24 Martie. Iașul în Afaceri a scris și despre suspendarea zborurilor din Iași către Munchen de la începutul lunii februarie. Ultima cursă directă operată de pe Aeroportul Internațional Iași către orașul german cu TAROM a avut loc joi, 1 februarie, iar ultimul zbor retur a avut loc în aceeași zi. Zborurile din Iași către Munchen, serviciu comercial reluat în toamna anului trecut după ce în vară a fost de asemenea suspendat, au fost deja scoase din sistem.

Zborurile din Iași și Suceava către Torino vor fi suspendate de asemenea din 23 Martie. Ruta Suceava – Torino a fost inaugurată în 19 Iulie 2017. TAROM a luat această decizie cel mai probabil din cauza necesității de aeronave pentru zborurile charter pentru care are contracte cu mai mulți turoperatori în perioada sezonului estival.

(Sursa: Boardingpass)