Eveniment business

Vitacom Electronics desfășoară şi la Iaşi campania Back to School

Back to School_Vitacom Electronics_1

 

Vitacom Electronics, una dintre cele mai mari companii din România în domeniul produselor și accesoriilor electronice, desfășoară campania Back to School în perioada 4 – 9 septembrie. Aceasta se adresează în mod special elevilor și aduce reduceri semnificative la o gamă variată de produse, disponibile în magazinele din Cluj-Napoca, Braşov, Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Constanța, Bacău şi Arad.

Regulamentul campaniei presupune ca elevii care fac achiziții din magazinele Vitacom, în baza carnetului, să beneficieze de o reducere de 20% la cumpărături de minimum 50 lei (TVA inclus). În campanie intră produsele din categoriile: prelungitoare, decorațiuni, cabluri și conectică, IT&C, audio video, produse pentru casă, hobby și auto, dar și produsele de iluminat.

„Este al doilea an consecutiv când organizăm campania Back to School și mă bucur să văd că feedback-ul oferit de clienții noștri este unul pozitiv. Elevii care ne-au trecut pragul anul trecut au plecat de la noi fericiți că și-au putut achiziționa produsele dorite conform necesarului. Din acest motiv, ne dorim să venim și anul acesta în întâmpinarea lor, astfel că am extins paleta produselor care intră în campanie. Am introdus o gamă mai variată de produse, de la IT&C sau audio-video, la decorațiuni, produse de iluminat sau conectică, în așa fel încât să putem susține cât mai bine cererile”, a declarat Aviva Vita, director de marketing, Vitacom Electronics.

Campania este disponibilă numai în magazinele Vitacom și nu se aplică la achizițiile făcute online. În perioada imediat următoare, vor fi lansate și alte două campanii, una dedicată studenților, Back to University și o alta adresată exclusiv persoanelor vârstnice. În 2016, acestea două au avut cel mai mare succes. Produsele care au făcut parte din fiecare campanie au fost alese special pentru nevoile fiecărei categorii de clienți.

Despre Vitacom Electronics

Vitacom Electronics a fost înființată în anul 1991 și este una dintre cele mai mari companii și cei mai de încredere parteneri în domeniul produselor și accesoriilor electronice. Compania a fost fondată de Vasile Andrei Vita, din pasiune pentru produse și accesorii electronice și pentru noi provocări. Prin profesionalism, siguranță și flexibilitate, Vitacom Electronics a câștigat fidelitatea și aprecierea clienților și, totodată, a reușit să se impună pe piață datorită prețurilor competitive și calității produselor.

Calitatea serviciilor Vitacom Electronics a fost răsplătită prin aprecieri la nivel internațional și național, firma deținând distincția Internațional Gold Star for Quality, certificate ISO 9001:2008, ISO14001:2004, OHSAS 18001:2007, precum și numeroase titluri acordate de Camerele de Comerț și Industrie. În plus, de-a lungul timpului compania a dezvoltat două branduri proprii: WELL și CHROME, recunoscute la nivel național, și a dezvoltat parteneriate durabile cu branduri recunoscute la nivel mondial precum: GP Batteries, Valueline, Konig, HQ, Cyberpower, Maxell,Goobay, ProsKit, NGS și Legrand, Fixpoint si Goobay.

Despre autor

iasul