Eveniment business Focus Noutati

Vrei să devii cel mai bun la locul de muncă și să-ți crești veniturile? Psihologia vânzărilor te așteaptă!

cuurs

Psihologia vânzărilor, curs pentru toți cei care lucrează în turism, ho-re-ca, ticketing sau relații cu publicul. În perioada 13-14 februarie, la Iași este organizat un training de psihologie pentru cei interesați de trucurile care sunt folosite pentru creșterea vânzărilor sau pentru gestionarea situațiilor dificile.

Training-ul organizat este sută la sută interactiv și adaptat industriei turismului, ho-re-ca, serviciilor de travel, fiind bazat pe practică. Va fi un training experiențial, în care participanții vor învăța făcând lucruri, aplicând metode, exersând în permanență. Va fi un training care te va transforma din agent de vânzare sau profesionist în ho-re-ca în consultant personal al clientului.

Pentru cei care se întreabă la ce folosesc cunoștințele de psihologie deși domeniul de activitate este turism, ho-re-ca, ticketing sau relatii cu publicul:

  • Pentru a-ți îmbunătăți relațiile cu clienții. Deoarece relația directă, adaptată clientului, poate aduce avantaj competitiv. Concurența s-a diversificat, ea nu mai consta doar în existența altor agenții, altor concurenți de pe piață, ci și în on-line. Este bine să știi puțină psihologie deoarece vânzările și relaționarea se realizează de-la-om-la-om.
  • Pentru a gestiona mai bine conflictele și neînțelegerile ce pot apărea în relația cu colegii sau clienții. Vor fi analizate stiluri conflictuale, dar și strategii de abordare a fiecărui stil conflictual.
  • Pentru a deveni mai puternic la locul de muncă sau pe piața pe care activezi, pentru a putea creea strategii de vânzare, planuri și indicatori de vânzare îin aria ta de competență. Pentru a înțelege cum poți să îți dezvolți jobul, afacerea, colaborând cu colegi și chiar competitori.

Cei care vor lua parte la sesiunea de training se vor întoarce la locul de muncă cu mult mai multe idei de pus în practică, lucruri pe care le vor învăța la acest curs. Vor ști să vândă pachete turistice scumpe, programe de turism, servicii ho-re-ca, bilete de avion sau de transport adaptate nevoilor clienților, vor înțelege unde sunt partenerii și cine este concurența adevărată. După aceste zile de training de psihologie a vânzărilor în turism, ho-re-ca, ticketing, își vor putea crește veniturile, dar și cifra de afaceri a angajatorului. Își vor putea consolida cariera deoarece vor învăța să folosească tehnici de psihologie în jobul pe care îl au și deoarece au folosit la acest curs tehnici create de experți internaționali.

Trainer-ul workshop-ului este Mirela Minciu, trainer și antreprenor. Are studii de psihologie și a susținut workshopuri de vânzări și management în turism în cadrul Școlilor de Primăvară Christian Tour din 2014, 2015, 2016, 2017, dar și în Travel Forum Christian Tour.

Costul de participare la workshop este de 800 lei de persoană, cost ce include material și resurse de învățare, diplomă de participare, 4 coffee break, 2 mese de prânz. Prețul nu include deplasarea și cazarea participanților din alte localități. Organizatorii oferă 5% discount pentru înscrierea concomitentă a două persoane, 10% discount pentru un grup de 4 persoane, 5% pentru partenerii Christian Tour prezenti la Travel Forum 2017.

Pentru detalii și înscrieri: tel. 0741.097.033 / 0725.014.123, office@dekon-hr.ro sau pe pagina http://bit.ly/TrainingVanzariInTurism.