Numarul 7

„ZIUA PRIETENIEI” – suntem alături de copiii din centrele de plasament!

foto ziua prieteniei

Ziua PrietenieiAsociaţia MCA Education (parte a grupului AVISSO), în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi, organizează sâmbătă, 30 iulie, de la ora 9.00, în Parcul Expoziţiei, o acţiune dedicată „Zilei Internaţionale a Prieteniei”. Beneficiarii evenimentului vor fi 50 de copii din centrele de plasament.

Evenimentul (la care sunteţi invitaţi să participaţi în număr cât mai mare alături de întreaga familie) a fost iniţiat în spiritul unei comunităţi de afaceri ieşene solidare şi implicate din punct de vedere social.

Vă provocăm să vă amintiți: ce conta cel mai mult atunci când erați copii? Jocul, poveștile, desenele a­nimate, bucuriile, excursiile, cadourile, momentele frumoase și bucuriile alături de cei dragi? Din nefericire, pentru copiii din centrele de plasament, copilăria înseamnă singurătate, marginalizare, timiditate, reținere și multă teamă. Împreună îi putem face să își recapete încrederea în propriile forțe, să se bucure de copilărie, de jocuri și de povești. Pentru câteva ore, putem să aducem bucurie în sufletele lor prin jocuri cu mingea, povești citite la firul ierbii, baloane, face-painting și alte activități distractive!

Vă aşteptăm alături de noi!

Despre autor

iasul